Sport

2014.05.10. 08:15

Nyerni, feljutni kell és kész!

Ma este a Siófok ellen villanyfényben vívhatja ki élvonalbeli tagságát a Szpari.

Ma este a Siófok ellen villanyfényben vívhatja ki élvonalbeli tagságát a Szpari.Nem kell ezt túlragozni. Szombaton este talán a tavasz legfontosabb meccsét játssza majd a Szpari. A másodosztályú focibajnokságban listavezető nyíregyháziak a siófokiakat fogadják, és győzelem esetén már biztosan az élvonalba kerülnek. Sőt, amennyiben a gyirmótiak nem nyernek a kiesés ellen menekülő Cegléd vendégeként, akkor a Spartacus bármilyen eredménnyel révbe ér.

Utóbbira persze nem kell gondolni, hiszen az öt győzelem nélküli mérkőzés után ismét sikert szeretnének a vezetők, a játékosok és persze a szurkolók is. A két csapat őszi, siófoki meccse iksszel ért véget, a hazaiak vezetését Huszák Tamás egalizálta. Akkor ez a döntetlen jó eredmény volt, szombaton viszont ettől több kell.

Átérezni a fontosságát

– Úgy vélem jól sikerült a heti felkészülés, és egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk szombaton este. Bízom benne, hogy a játékosok is átérzik ez, mindenkinek oda kell tennie magát ahhoz, hogy sikerrel, győzelemmel zárjuk a találkozót. A csapat eddig teljesítmény előtt le a kalappal, az íre most tehetjük fel a pontot - vélekedett Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Ami a játékosokat illeti, úgy néz ki, hogy Rezes László vállalni tudja a játékot. A rutinos focistának sajnos sérülés miatt ki kellett hagynia mérkőzéseket és bizony hiányzott is a játéka. Bajzát Péternek a fontos meccsen külön motivációt jelenthet az, hogy bár Urbin Péter egy góllal megelőzi, azért még esélye van az újabb gólkirályi címre. Molnár Marcell biztosan nem léphet pályára, a többiek viszont valamennyien bevethetőek lesz. Lucsánszky Tamás dönt majd arról, hogy végül kik kerülnek majd keretbe.

A klubvezetés úgy döntött, hogy akik a szurkolók által megvásárolt, kék színű Szpari-mezben érkeznek a meccsre, azoknak nem kell belépőt váltaniuk.

A szünetben ismét lesz játék, a győztes a Sky Travel utazási iroda utalványát nyerheti. Mindenki bízik ab-

ban, hogy a lefújás után örömtáncot lejtenek majd a játékosok, vezetők és a szurkolók.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!