Erotikus cikkek

2007.12.09. 15:29

Samantha és a tengeri gyümölcs

<p>Samantha egy 25 éves angol lány, aki ugyan nem vonzódik a furcsa élőlényekhez, de nem is undorodik tőlük, mint ez a rövidke sorozatból is kiderül. <dia width="850" height="630" alt="SAMAntha"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/SAMAntha/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="SAMAntha" /></a></dia></p>

Samantha egy teljesen normális életet élő fiatal nő, aki egy furcsa felkérésnek tett eleget. Samantha modellpárja ugyanis, nem valami szexuális segédeszköz, sem egy másik férfimodell, hanem egy polip.

Sokan furcsálhatják ezt itt Európában, de a távolkeleten ezen képek már nem keltetének felháborodást, sőt, ha ki lehet ilyet jelenteni, az ázsiai népek már fel sem kapják a fejüket az ilyen és ehhez hasonló képek láttán.

Aki az ilyet ízléstelennek, és felháborítónak tartja az a nyugalom zavartalnsága érdekében, hagyja ki a következő sorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!