Eltévedt az erdőben, megszült, méhekkel küzdött, majd tüzet gyújtott

Akt.:
Eltévedt az erdőben, megszült, méhekkel küzdött, majd tüzet gyújtott
Ha létezik erős nő, akkor a 35 éves Amber Pangborn mindenképpen az. Az egész úgy kezdődött, hogy beindult a szülés és egy ismeretlen úton akart a kórházba eljutni.

Az erdő közepén kifogyott az üzemanyag az autójából, így ott, a természetben kellett megszülnie gyermekét. Térerő nem volt, segítséget nem tudott kérni. Sikeresen megküzdött a méhekkel és szúnyogokkal, majd tüzet gyújtott és almát evett. A kislányt Marisa-nak nevezte el és csodával határos módon mind a ketten jól vannak.

“Azt hittem, meg fogunk halni. Nem volt térerő. Nem volt semmi.” – nyilatkozta Amber. Annak a reményében gyújtott tüzet, hogy látva a füstöt az erdő közepén hamarabb rátalálnak. A lángok azonban hamarosan óriásiak lettek és már nem tudta kontrollálni a tüzet, az erdő elég nagy része leégett.

“Csak ránéztem Marisára és annyit mondtam: azt hiszem, anyuci épp most gyújtotta fel az erdőt” – így mesélte a történetet Amber. A terv szerencsére működött, a tűzoltók hamarosan a helyszínre értek és megmentették az anyukát és a babát. Az édesanya helyzetfelismerő képességéről a tűzoltóság szóvivője is elismerően nyilatkozott és boldog életet kívánt mindkettőjüknek.

 
hirdetés