Eltiltott sofőrök megyeszerte – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2019. április 14-én Máriapócson igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 25 éves érpataki lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 17 éves hodászi lakos ellen. A fiút a mátészalkai rendőrök 2019. április 14-én Hodász belterületén vonták intézkedés alá, mivel ott egy anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. Az intézkedés alatt megállapították azt is, hogy a fiú járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 14-én Kántorjánosiban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Adatai ellenőrzésekor megállapították, hogy a 29 éves kántorjánosi férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.
hirdetés