Eltiltották a járművezetéssel, mégis motorozott Gégényben – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2017. április 2-án Gégényben ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 16 éves nyírbogáti lakost. Az igazoltatás során kiderült, hogy a fiút a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a fiatalt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 2-án elfogták L. Róbert 22 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A csengersimai határátkelőn 2017. április 2-án belépésre jelentkezett egy 36 éves román állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a külföldi férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés