Eltiltották a vezetéstől a 17 évest, mégis furikázott Tiszabezdéden – – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. mércius 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 11-én elfogták J. Miklós 20 éves kéki lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2017. március 11-én Tiszabezdéden igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 17 éves helyi lakost a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a fiatalt a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A beregsurányi határátkelőn jelentkezett belépésre 2017. március 11-én 15 óra 35 perckor egy gépkocsival közlekedő 32 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a külföldi férfi ellen a német hatóságok vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, majd felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés