Eltiltották a vezetéstől, mégis furikázott – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai Kisnamény belterületén elfogtak egy 38 éves sonkádi lakost 2018. december 7-én. A férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság zaklatás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai Tiszaadony belterületén elfogtak egy 42 éves gemzsei lakost 2018. december 7-én. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 7-én Nyírbátor belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 25 éves helyi férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezetőt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés