Eltiltották a vezetéstől, mégis furikázott – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és bűnügyi őrizetbe vették F. Károly 19 éves ököritófülpösi lakost 2018. április 2-án. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves budapesti férfit Őr településen 2018. április 2-án. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a szabálysértési hatóság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 29 éves helyi lakost 2018. április 2-án. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés