Eltűnés miatt keresik a nyírcsaholyi nőt

Március 9-én látták utoljára
Március 9-én látták utoljára
Nyírcsaholy – A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse a lakosság segítségét kéri.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Negyecsedi Rendőrőrse 15040/1677/2018. általános számon körözési eljárást folytat Jéri Linda 30 éves nyírcsaholyi lakos eltűnése ügyében.

A nő 2018. március 9-én délután nyírcsaholyi otthonából távozott ismeretlen helyre. A felkutatása, jelenlegi tartózkodási helyének megállapítása érdekében eddig elvégzett eljárási cselekmények nem vezettek eredményre.

A nő alacsony termetű, vékony testalkatú, haja hosszú, sötétvörös színű, amelyet hátul feltűzve visel. A jobb lábszárán tetovált, kék színű rózsa motívum látható. Utolsó ismert ruházata sötétkék színű farmernadrág, fehér színű kabát, lila színű sál és világos bokacsizma.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsén, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés