Eltűnt a kiálló csavar, ami veszélyeztette a nyíregyházi kerékpárosokat

Akt.:
Eltűnt a kiálló csavar, ami veszélyeztette a nyíregyházi kerékpárosokat
© Fotó: Dodó Ferenc
Nyíregyháza – Az illetékesek nem csak megígérték, hogy gyorsan kivizsgálják a problémát, cselekedtek is.

A sóstóhegyi Demeter Dezső hívta fel lapunk figyelmét arra, hogy a Kemecsei úttal párhuzamos kerékpárúton egy villanyoszlopot „körülölelő” betongyámból kiálló csavar veszélyezteti a kerékpárral közlekedőket. Olvasónk jelezte, hogy egy arra bicikliző idős néninek ki is szakította a ruháját a csavar, tehát mihamarabb cselekedniük kellene az illetékeseknek.

A panasszal megkerestük az E.ON illetékeseit, mivel úgy gondoltuk, hogy az áramszolgáltatóhoz tartozik a jelzett rész. Elektronikus válaszukban jelezték: köszönik az észrevételt és mihamarabb kivizsgálják a problémát.

– Kollégáim megszemlélték a helyszínt, és megállapították (amit a fotóról is valószínűsítettünk), hogy a jelzett oszlop nem a mi hálózatunk eleme, hanem az egy „telefonos” oszlop. A megkeresés egyébként érthető. Felelős szolgáltatóként annyit tettünk, hogy tájékoztattuk a Magyar Telekom munkatársait a bejelentésről, akik szóban azt ígérték: megvizsgálják a hálózatunkat – közölte Alföldi Zoltán, az E.ON nyíregyházi áramhálózati üzemének vezetője.

– Újabb fejlemény az ügyben: a Magyar Telekomtól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a jelzés alapján intézkedtek, a kiálló részeket eltávolították – tette hozzá Varga Ivett, az E.ON regionális kommunikációs szakreferense.

Személyesen is meggyőződtünk róla, hogy a probléma megoldódott. Köszönet érte az illetékeseknek. A történetben tehát a happy end lett az újabb csavar.

LTL


Veszélyes helyen van a csavar
Nyíregyháza - Az illetékesek azt ígérik, hamarosan kivizsgálják a problémát. Egy sóstóhegyi lakos hívta fel figyelmünket az alábbi problémára: a Kemecsei úttal párhuzamos kerékpárúton egy villanyoszlopot „körülölelő” betongyámból kiálló csavar veszélyezteti a kerékpárral közlekedőket. – Nemrégiben ...

Kiálló csavarok a Kemecsei úton
Nyíregyháza - Olvasói panasznak jártunk utána, miszerint a Kemecsei úton balesetveszélyessé vált a járda, mert hatalmas csavarok állnak ki a betonból. A probléma fennáll, és nem csak egy-két, hanem több tucatnyi fából készült villanyoszlop lábazatát erősítették meg betonnal, a rögzítéshez haszná...
hirdetés