Helyi közélet

2014.09.02. 17:06

Utak újulnak meg Záhonyban

Záhony - Több önkormányzati tulajdonú belterületi út is megújult az elmúlt hetekben a határvárosban.

Záhony - Több önkormányzati tulajdonú belterületi út is megújult az elmúlt hetekben a határvárosban.

A napokban önkormányzati forrásból került felújításra az Új Élet útnak a József Attila út és Ady Endre út közötti forgalmas szakasza, 4,4 millió Ft ráfordítással a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében. Korábban a Fűtőház utca kapott új aszfalt burkolatot három méter szélességben, 120 méter hosszban, nyílt medrű szikkasztó árokkal. A munkálatok Molnár Imre és Fiai Kft. kivitelezésében valósultak meg 3,7 milliós önkormányzati ráfordítással.

A kertvárosi övezetet a Krúdy Gy. úttal összekötő Dózsa Gy. úton is javulnak a közlekedés feltételei. A legnagyobb léptékű rekonstrukció a Záhony központjának funkcióbővítő rehabilitációja című projekt kapcsán jött létre, amely a település második főutcájának számító a József Attila út teljes hosszát érintette. A beruházás a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében valósult meg 52,3 millió forint értékben. A megújult útburkolatok a biztonságos közlekedés mellett jelentősen javítják az infrastrukturális településképet is.

Tancsik Róbert

Címkék#Záhony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában