Eltűnt egy nábrádi férfi, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Akt.:
Eltűnés miatt keresik
Eltűnés miatt keresik - © Forrás: police.hu
Nábrád – A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nábrádi férfi megtalálásában.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság 15020/4913/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 46 éves Horváth Imre eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2017. december 19-én 9 órakor nábrádi otthonából – feltehetőleg busszal – ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A férfi rendszeres gyógyszeres kezelés alatt áll. Az eltűnt személy felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Horváth Imre 170 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid, barna hajú. Arcformája kerek, szemüveget rendszeresen visel. Eltűnésekor szürke színű kabátot, fekete színű kötött sapkát, fekete színű melegítőnadrágot, és fekete bakancsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, azonnal hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés