Élve született a csecsemő, emberölés miatt nyomoznak Nagykállóban

Akt.:
Élve született a csecsemő, emberölés miatt nyomoznak Nagykállóban
Nagykálló – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy nyíregyházi szülészorvos 2016. március 7-én 11 óra 15 perckor értesítette a rendőrséget, hogy egy 31 éves nagykállói nő szülés utáni állapotban került kórházba, de az újszülöttnek nyoma sem volt. A rendőrök a nő lakóházában és annak közvetlen környezetében kutatást tartottak. A halott csecsemőre végül a kerti mellékhelyiségében találták rá.

A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Videó: Vizsgálják a nagykállói csecsemő halálának körülményeit

Nagykálló – Halott csecsemőt találtak Nagykállóban. Testét a tűzoltók emelték ki az udvari wc-ből. Azt még nem tudni, hogy élt-e, amikor megszületett.

Halott csecsemőt találtak egy wc-ben Nagykállóban

Nagykálló – Információnk szerint hétfő dél körül Nagykállóban a Nyár utcában egy családi ház portáján a wc-ben tisztázatlan körülmények között találtak rá egy halott csecsemőre.
hirdetés