Sport

2015.05.04. 17:27

Lehet, hogy nem ér véget Hanga szezonja, Lóránt remekelt

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Lehet, hogy nem ér véget az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám idénye az olasz bajnokság alsóházának zárása után.

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Lehet, hogy nem ér véget az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám idénye az olasz bajnokság alsóházának zárása után.

Az Avellino győzelemmel búcsúzott saját közönségétől, vasárnap 84-79-re verte a Cremonát. A spanyol Vitoria által kölcsönadott magyar légiós 27 perc alatt 11 pontot szerzett, majd így értékelt az MTI-nek:

"Örülök, hogy győzelemmel tudtunk búcsúzni hazai pályán a szezontól. Még egy találkozó vár ránk a héten, és vége az itáliai kalandomnak. Lehet viszont, hogy az idényemnek még nincs vége, a következő napokban kiderülhet sok minden..." - utalt arra, hogy a baszk klub esetleg számít rá a bajnokság hajrájában.

A Pesarót erősítő Lóránt Péter hiába remekelt, együttese 83-67-re alulmaradt Cantuban, és a zárókörben derül ki, hogy kiesik-e az élvonalból.

"Az utolsó fordulóban fog eldőlni a kiesésünk, amikor vasárnap a Casertát fogadjuk. A Caserta játékban van, mi nem találjuk a ritmust hetek óta. Élvezem a játékot, és ponterősen is játszom az utóbbi fordulókban, de csapatként nem tudunk sikeresek lenni" - mondta a magyar kosaras, aki 31 perc alatt 20 pontot dobott és 6 lepattanót gyűjtött.

Hangáék a 13., Lóránték pedig a 16., utolsó helyen állnak az élvonalban.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!