Nyíregyháza hírei

2013.06.25. 19:07

A hívott szám nem elérhető

Budapest - Délután még sikerült beszélni telefonon egy hölggyel, aki többekkel együtt a fővárosban demonstrál a devizahitelesek érdekében.

Budapest - Délután még sikerült beszélni telefonon egy hölggyel, aki többekkel együtt a fővárosban demonstrál a devizahitelesek érdekében. Ma délelőtt a Kúria elnapolta az ítélethozatalt egy devizahiteles ügyében, ami ugyan nem jelent kötelező precedenst, de iránymutató lehet a többiek ügyében. Ennek a keresetnek az volt a lényege, hogy miután a szerződéskötéskor a bank nem írta le az összes tételt így nem volt pontos a THM érték sem. Döntés nincs, a dühös, és csalódott demonstrálók Budapest utcáin vonultak.

Egyikük Csilla, aki elmondta, hogy amikor egy nyíregyházi férfi, aki az Otthonvédő csoport tagja, lefújta egy bank oldalát, a rendőrök rárohantak, és dulakodás után elvitték. Azóta nincs hír róla, bár ígéretünk van, ha újra kint lesz, nyilatkozik nekünk. Azóta annyi változás történt, hogy telefonon sem Csillát, sem azt a férfit, aki a Kásler Árpád vezette csoport aktivistája, nem lehet telefonon elérni. Tárcsázás után csak annyit mond a készülék: a hívott szám nem elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!