Emlékverseny újoncoknak, serdülőknek

Nyírbátorban egész hétvégén pattog majd a pingponglabda, pénteken NB I-es bajnokit rendeznek, aztán a Győrfi Tibor emlékverseny következik – vérmes hazai reményekkel.

Péntektől vasárnapig találhatnak maguknak elfoglaltságot az asztalitenisz barátai Nyírbátorban. A hagyományos Győrfi Tibor emlékverseny ismét bekerült az országos versenynaptárba, azaz a serdülők és újoncok számára első osztályú ranglistaversenyről van szó. A viadalt szombaton és vasárnap rendezik meg a bátori sportcsarnokban, ahol kilenc asztalt állítanak fel.

Ha újoncverseny, akkor az utóbbi években megyebeli remeklésekről is írhatunk, így aztán a hazaiak versenyzője, Majoros Bence valamint a mátészalkai színekben szereplő Tóth Gábor is reménykedve várhatja az újonc III-as, de még az újonc összevont korosztály küzdelmeit is. Rajtuk kívül is népes lesz a megyei kontingens mindkét korosztályban, sőt, a mezőny teljes létszámára sem lehet majd panasz: az előzetes nevezések alapján mintegy 130 indulóra van esély, akiknek egy része külföldről, Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából érkezik. A viadal megrendezéséhez a Nyírbátori ASE és a nyírbátori önkormányzat mellett a megyei asztalitenisz-szövetség is hozzájárult.

Nem szóltunk még a pénteki programról, nos, a hétvégi eseményt kikerülendő a Nyírbátori ASE NB I-es férficsapata már 21-én, 17 órától lejátssza soros hazai mérkőzését, melyen a Borsod Volán lesz az ellenfele.

– Bodnár Tibor –
hirdetés