Ének az adventi villamoson

Zenés meglepetés
Zenés meglepetés - © Fotó: Vajda János
Miskolc – Tehetséges miskolci fiatalok énekeltek az utasoknak.

Népszerű karácsonyi dallamok csendültek fel bronzvasárnap a miskolci adventi villamoson. A szerelvényen tehetséges miskolci énekesek szórakoztatták az utazóközönséget ünnepi hangulatú magyar és külföldi slágerekkel. Az Advent Miskolc kommunikációs vezetője az Északnak azt mondta, rendszeres az, hogy meglepetésekkel ajándékozzák meg azokat, akik az adventi időszakban is az MVK-t, azon is belül az adventi szerelvényt választják.

Igazi koncertélmény

– Évek óta hagyomány, hogy fellépési lehetőséget biztosítunk az adventi programok keretein belül a miskolci tehetségeknek. Így van ez a Szent István téren felállított programközpontban, és így van ezen a különleges, guruló színpadon, az Adventi Villamoson is. Így igazi koncertélmény, amikor a villamoson, a közönség mellett állva énekelnek a fiatalok – mondta Pásztor Imre.

IMG_5181

Bronzvasárnap többek között Zombori Zsanett, egy négy éves tündéri kisfiú: Burka Kende, vagy például a Holdviola Zenekarból jól ismert László Evelin „lépett fel” az adventi villamoson. Nemcsak zenészek, de a Mikulás is meglátogatta a jégpalotává vált kocsit, aki ajándékot is osztott az utasoknak. Az adventi villamos 2019. január 6-ig közlekedik Miskolcon.

ÉM-TÁ
hirdetés