Hogyan lehetek nap szépe?

Amit tudni kell a nap szépék
kiválasztásával és
fotózásával kapcsolatban.

Bármely 17 év feletti hölgy lehet nap szépe, aki érez magában annyi önbizalmat és felszabadultan tud viselkedni a fényképezőgép előtt, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéhez kötődik. Azon hölgyek esetében, akik 18. életévüket még nem töltötték be, a törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata szükséges a megjelenéshez!

Megjelenés:

Egyéniségedhez illő, karakteredet kihangsúlyozó, szexis hangulatot sugárzó smink, gyorsan és egyszerűen variálható frizura. Változatos, lehet extrém ruházat is, minél több bőrfelületet engedj láttatni. Nem feltétlenül köldökig érő dekoltázsra gondoltunk, hanem combokra, hátra, hasra, karokra. Külön pozitívum, ha fürdőruhás képeket is készíthetünk.

Ha kedved támad, jelentkezz az editor@inform.hu e-mail címen (fotóval és elérhetőségekkel – cím, telefonszám), vagy személyesen a kiadó szerkesztőségében (Miskolc, Zsolcai kapu 3. III. emelet, Debrecen, Dósa Nádor tér 10., Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6.). A jelentkezés után az időpont, helyszín egyeztetésére kerül sor.

A hírportáljainkon megjelenő naplánya képsor ingyenesen készül!

Címkék: ,hirdetés