Ennél csak jobb jöhet: visszatért a sikeredző

illusztráció: Csenger vs. Kölcse
illusztráció: Csenger vs. Kölcse - © Fotó: KM-archív
Kölcse – A felettébb dicstelen szezon újabb esélyt kapott a Kölcse. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoport utolsó helyén végzett futballcsapat (amely 243 gólt kapott…) a létszámfeltöltés következtében „visszamaradt”, vagyis folytathatja szereplését.

Az egyesület pedig igyekszik megragadni a lehetőséget. Olyannyira, hogy egy év elteltével visszatért a kispadra Simon Csaba, akinek irányításával korábban az élcsapatok közé küzdötte fel magát a Kölcse: a tragikus 2014/15-ös idény előtt például az ötödik pozíciót csípte meg.

– Nem szeretnék különösebb ígéreteket tenni – közölte Simon Csaba, a Kölcse új edzője. – Az elmúlt időszakban a játékosok, a nézők állandóan mondogatták, hogy vállaljam el ismét a munkát. A szurkolók szeretnének ugyanis meccsre járni, de minek menjenek, ha nincs eredmény… A korábbinál pozitívabb hozzáállást tapasztaltam, így megpróbálok segíteni. A csapat több korábbi labdarúgója visszajött, ezért remélhetőleg sokkal jobb teljesítményre leszünk képesek a jövőben.

KM

Címkék: , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés