Ennél kínosabb halál nincs: 6 tonnás pornógyűjteménye ölte meg a férfit

Akt.:
Ennél kínosabb halál nincs: 6 tonnás pornógyűjteménye ölte meg a férfit
© Fotó: TrendingNewsPortal
Japán – Ilyen is csak Japánban történhet. Egy 50 éves férfi holttestére bukkantak egy nagy halom pornóújság alatt az otthonában.

A tulajnak az lett gyanús, hogy lakója már jó ideje nem fizetett neki, így hát benyitott a lakásba, de amit ott talált, arra biztosan nem számított Egy óriási halom pornóújságra bukkant. Konkrétan 6 tonnányi gyűjteményről beszélünk! Felbérelt tehát egy takarító brigádot, hogy diszkréten szabaduljanak meg a felnőtt lapoktól. Ám az igazi döbbenet ezután jött: a pornólapok alatt egy hulla feküdt.

Egyelőre nem tudni, hogy szívrohamot kapott-e és így rántotta magára a pornógyűjteményét, vagy rendezgette őket, és maguk a lapok zúzták halálra. Annyi biztos, ha még életben is volt a pornógyűjtemény alatt, senki sem hallhatta a segélykiáltásait.

Forrás: borsonline.hu


Most részt vehet ön is a felnőtt filmek forgatásán – Indul a pornóturizmus Kovival! (18+)

Mivel az internetet elözönlötték a pornóvideók, és manapság már szinte senki nem vesz dvd-n felnőtt filmeket, hanyatlani kezdett a felnőttfilmes szakma világszerte. Ám a nemzet pornópápája, Kovács Kovi István rájött, hogyan mentheti meg a vállalkozását!

Címkék: , ,hirdetés