Ennél simább nem lehetett volna Fucsovics Mártonnak

Nyíregyháza – Fucsovics Márton profi pályafutása második 6:0, 6:0-s győzelmét aratta, ezúttal a pozsonyi ATP-challengerversenyen.

Este fél tíz kor kezdődött a mérkőzése a pozsonyi ATP-challengerversenyen (106 ezer euró, kemény pálya), és ha már úgy alakult, hogy a Fucsovics Márton (84. a világranglistán) jóval esélyesebb volt, mint ellenfele, a szabadkártyás Tomás Linka (1046.), akkor a másnapi, csütörtöki feladatok előtt igyekezett minél korábban ágyba kerülni.

Ennek az lett a vége, hogy vérprofi hozzáállással, mindössze 45 perc alatt 6:0, 6:0-ra verte a 19 éves szlovák titánt. A tenis szakzsargon az ilyen győzelmeket „biciklinek” nevezi, amelyből Marci profi pályafutása során a másodikat osztotta ki – az első még februátban a budapesti challengerverseny elődöntőjében a norvég Casper Ruudnak.

Csütörtökön előbb következik a horvát Franco Skugor elleni nyolcaddöntő. majd párosban, Borsos Gábor oldalán a negyeddöntő. Tényleg megérte korá(bba)n nyugovóra térni…További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés