Építési munkák lassítják a forgalmat csütörtökön is

Építési munkák lassítják a forgalmat csütörtökön is
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Forgalomkorlátozás van Nyírszőlős belterületén a Sugár úton, ahol útpadka-rendezési munkálatok is folynak.

Erősáramú kábelt fektetnek a 36-os főúton Szélsőbokor és Salamonbokor között, ez érinti a gyalogos és a kerékpáros forgalmat is.

36

Figyeljünk oda nagyon a Mező-Vasgyár-Bethlen Gábor utcai csomópontnál, ahol ezentúl nem szabad a Mező utcáról balra fordulni a Bethlen Gábor utcára, ahogy a Bethlen Gábor utcáról sem szabad balra fordulni a Pacsirta utcára.

A Búza utcán 30-as sebességkorlátozás van érvényben, ahogy a Bessenyei tértől a Színház utcán is egészen a Vasgyár utcáig.

A megye területén vizes útburkolatra számítsunk, vigyázzunk a falevelekre is, mert ez is csúszósabbá teszi az útburkolatot, lakott területen kívül mindenképpen használjuk a tompított fényszórót, ahogy ez ajánlott lakott területen belül is. Látni és látszani! Tartsunk a szokásosnál is nagyobb követési távolságot, a gyalogosátkelő-helyeket fokozott figyelemmel közelítsük meg.

A kerékpárosok is legyenek körültekintőek, ne felejtsék el, hogy a körforgalmakban a bicikliseknek nincsen elsőbbségük. Aki kora reggel vagy késő este ül kerékpárra, vegye fel a láthatósági mellényt, amit kötelező viselni korlátozott látási viszonyok közt.
hirdetés