Épp a vevőit szolgálta ki a vásárosnaményi díler, amikor a nyomozók rajtaütöttek

Akt.:
Épp a vevőit szolgálta ki a vásárosnaményi díler, amikor a nyomozók rajtaütöttek
© Fotók: police.hu
Vásárosnamény – Eladás közben értek tetten 2017. október 11-én Vásárosnaményban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai egy feltételezett kábítószer-terjesztőt.

A gyanúsított éppen két fogyasztót is kiszolgált a tiltott szerekből, amikor a nyomozók rajtaütöttek. Lakóházában tartott házkutatás során a rendőrök előre kiporciózva összesen 2,6 gramm ismeretlen eredetű növényi törmeléket, 2,8 gramm sárgás színű kábítószergyanús anyagot és több kereskedéshez szükséges tárgyi eszközt foglaltak le.

A nyomozók R. Ferenc 32 éves vásárosnaményi lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Az eljárás során a rendőrök több fogyasztót előállítottak és tanúként kihallgattak. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a további eljárást szakértők bevonása mellett, a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotók: police.hu
Vásárosnamény - A vásárosnaményi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 55 éves helyi férfit. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást J. Mihály 55 éves vásárosnaményi lakos ellen. A megalapozott gy...
hirdetés