Épp agyvérzése volt a férjének, de ő le akarta vetetni a cipőt a mentősökkel, nehogy koszos legyen a padló

Akt.:
Épp agyvérzése volt a férjének, de ő le akarta vetetni a cipőt a mentősökkel, nehogy koszos legyen a padló
© Illusztráció: Országos Mentőszolgálat
Budapest – Elképesztő történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat. A nő annyira ragaszkodott a tiszta padlóhoz, hogy az egyik mentős megígérte, visszajön és felmossa később a padlót, csak had lássák el gyorsan a férjét.

A mentők segítségét kérte az a nő, akinek férje jobb oldali végtag gyengeségről számolt be a múlt héten. Sokat látott bajtársaink hamar a helyszínre értek, ám a lakás ajtajában szokatlan kéréssel találták szembe magukat – írja az Országos Mentőszolgálat. – A bejelentő nyitott ajtót. A piros kabátot viselő mentők látványa megnyugtatta ugyan az asszonyt, ám a munkavédelmi szempontból is előnyös bakancson megakadt a tekintete. Szinte felkiáltott: „A cipőket vegyék le! Ne járkálják össze a lakást ebben a nagy cipőben, mert nemrég lett felmosva.”

Egy ilyen bakancs fel- és levétele nem egyszerű, de legfőképp nem gyors folyamat. Ki kell fűzni, sőt van amelyiken plusz cipzár garantálja a védelmet. A helyzetet a mentőápoló humora tette kevésbé kínossá. Megígérte, ha lesz idő a betegellátás után, ő fogja újból felmosni a padlót, ha lábukon maradhat a bakancs. A helyszíni vizsgálatok alapján kiderült, a férfinek súlyos agyvérzése volt. A gyors és szakszerű mentőellátásnak köszönhetően életmentő beavatkozást hajthattak végre a férfin a közeli stroke centrumban. Bár a felmosás így elmaradt, az asszony végül hálásan köszönte meg a lakást „összejárkáló” bajtársak segítségét.

– Országos Mentőszolgálat –


Budapest - Vérlázító dolgot művelt egy taxis a mentősökkel Budapesten, az Országos Mentőszolgálat a Facebookon osztotta meg a történetet. Eszméletlen férfivel volt úton az a szirénázó eset kocsi, ami a zsúfolt belvárosban próbált előre jutni Budapesten - írja az Országos Mentőszolgálat Facebook o...
hirdetés