Helyi közélet

2015.11.06. 11:26

Fidesz-sajtótájékoztató - „Védjük meg az országot!”

Nyíregyháza - Indul az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen – ennek apropóján tartottak sajtótájékoztatón pénteken. Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő kijelentette: „Brüsszel a valódi megoldás helyett jogtalan lépésre készül, amivel szemben fel kell lépnünk.

Nyíregyháza - Indul az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen – ennek apropóján tartottak sajtótájékoztatón pénteken. Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő kijelentette: „Brüsszel a valódi megoldás helyett jogtalan lépésre készül, amivel szemben fel kell lépnünk.- Magyarországon a Fidesz-KDNP időben ismerte fel a problémát, majd hatékonyan cselekedett a kormány. Mi nem a bevándorlók ellen vagyunk, hanem az ellenőrizetlen, rendezetlen, jogszerűtlen viszonyokat gátoljuk meg. Ha a kvótarendszert bevezetik, akkor 5 év alatt „Szegednyi” migránst telepítenének hazánkba, ami elképesztő méret”. Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő hozzátette: „Meg kell védeni hazánkat! Az értelmetlen betelepítési kvóta növeli a bűnözés és a terror veszélyét. A Védjük meg az országot! elnevezésű petícióval a magyar emberek véleményét szeretnénk letenni az Európai Unió asztalára”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában