Érdemes rápörögni október első hétvégéjére is

Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hétvégén Nyíregyházán és környékén? A hűvöskés ősz ellenére október első hétvégéjén sem kell lemondani senkinek a forró hangulatról. A megyeszékhelyen például szombaton a Kállay-Saunders Band ad koncertet...
Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hétvégén Nyíregyházán és környékén? A hűvöskés ősz ellenére október első hétvégéjén sem kell lemondani senkinek a forró hangulatról. A megyeszékhelyen például szombaton a Kállay-Saunders Band ad koncertet...
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szalagavató afterparty, DJ-k, koncertek, retro és mulatós buli…

Október 5., péntek

22 óra: Szalagavató ­afterparty a Barbizonban

A nyíregyházi Vasvári-gimnázium szalagavatós diákjai péntek este a Szódaház utcában ünneplik meg, hogy egy lépéssel közelebb kerültek a felnőtté váláshoz.

23 óra: Nigel Stately az ­Absolut 2.0-ban

A Deep Cafe mixsorozat szülőatyja, Nigel Stately fűszerezi meg hamisítatlan house szettjével a nyíregyházi éjszakát. Az est házigazdája: Stephen.

Délczeg Géza, alias Nigel Stately hazánk egyik legnépszerűbb deep house DJ-je. A budapesti lemezlovas egészen fiatalon kezdte építeni karrierjét, mindössze 15 éves volt, amikor először zenélt közönség előtt. A chill outtól a nu discón át a progresszív house-ig többféle stílusban állítja össze mixeit, a legjobb fővárosi klubokban pakolja a lemezeket rezidensként. Nyolc évvel ezelőtt kezdett saját projektbe; a Deep Cafe ablakot nyitott számára a világra, játszott többek között Marokkóban, Német- és Lengyelországban, Dél-Afrikában, Miamiban, valamint Thaiföldön, 2016-tól tagja a rádiós Musickillerz csapatának, Youtube-csatornáját több mint 25 millióan követik.

Október 6., szombat

18 óra: A Kállay-Saunders Band élő koncertje

A Bringaváros 7.1 egész napos kerékpáros rendezvény zárásaként lép színpadra a nyíregyházi Kossuth téren Kállay-Saunders András és zenekara.

Az amerikai–magyar énekest, producert és zeneszerzőt a 2010-es Megasztár ötödik szériájában ismerte meg a hazai közönség, ahol a negyedik helyen végzett. Az előadó képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával.

22 óra: Fergeteges bulival ­indítják az októbert

Csípős reggelek, színes falevelek, meleg kabát és hideg éjszakák – visszavonhatatlanul ránk zuhant az ősz.

Ezt ünneplik szombat este a tiszateleki Club Pegazusban, s nem is akárhogyan: három sztárfellépő, Raul, illetve DJ Bricklake és Henry gondoskodik a hangulatról. Ahogy azt már megszokhatták a törzsvendégek, a retro teraszon Sandman, a mulatós teraszon pedig Ignácz Márkó zenél.

22 óra: Mamma mia! Jön az Animal Cannibals!

A nyíregyházi szórakozóhelyen

Qka MC és Ricsipi lép színpadra szombat este.

Az Animal Cannibals az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraként is szokták őket emlegetni. Alapvetően a könnyedebb formákat preferálják, így vicces, mégis mondanivalóval bíró szövegeik szélesebb közönséghez is el tudnak jutni. A kannibálok népszerűsége 1990 óta töretlen.

22 óra: Last Night: ­szalagavató after

A nyíregyházi Club Hollywoodban buliznak a szalagavatójuk után az Arany János gimnázium végzősei.
hirdetés