Erősít az NYKSE

Erősít az NYKSE
Forró júniusi napon cseppet sem langyos hírekkel szolgált a Nyíregyházi KSE NB I-es kézilabdacsapata.  video

Az elöljárók elöljáróban leszögezték: az elmúlt évadban hetedik helyen lecövekelt egylet nem kívánja lejjebb adni a következő évadban – éppen ezért tovább acélosítottak a keretet. Miként azt már korábban megszellőztettük, a veszprémi nevelésű, legutóbb a Komló színeiben szereplő Gyáfrás Dávid érkezése biztosra vehető: az irányítóként és átlövőként bevethető üdvöske mellett Kaplonyi Zoltán visszatérése sem újdonság.

Egyezség a Vasvárival
A Tiszavasavári lesz az NYKSE
fiókcsapata – minderrõl írásbeli megállapodás
született szerdán. Ennek értelmében a nyíregyháziak
(kölcsön)játékosokkal segítik a második
vonal újoncát.

Az Olaszországban két teljes szezont lehúzó, gólkirályi címet szerzett bombázó pályafutása a megyeszékhelyről indult, számára nem lesz ismeretlen terep a bujtosi csarnok.

Ugyancsak friss szerzemény a Szegeden pallérozódott majd a Makó NB I B-s együttesét segítő Ulics István: a tizenkilenc éves jobbátlövő mellett Visy Norbertet is harcba dobhatja a Nyíregyháza. A korábban magyar gárdákat erősítő, huszonöt esztendős jobbszélső Érsekújvárról szerződik a Jano Pál gardírozta legénységhez. Mindeközben a vezetőség három fiatal kapussal tárgyal, ugyanakkor fix, hogy a biztos pontnak tekinthető hálóőr, Lencsés József továbbra is a nyírségiek kötelékben marad.

Nem úgy Martin Pramuk: a 2004-ben igazolt szlovák cerberus visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Svájcból, így a távozás mellett döntött. Akárcsak Tarnavölgyi Gergely, aki – mint arról szintén hírt adtunk már – a Debrecent választotta.

– Koncz Tibor -      
hirdetés