sokkoló

2020.07.31. 21:46

Vonatbaleset történt Portugáliában

Két ember meghalt, legalább 50 megsérült.

Soure, 2020. július 31. A mentõalakulatok tagjai a helyszínen 2020. július 31-én, miután egy személyszállító vonat összeütközött egy karbantartást végzõ jármûvel, és kisiklott a közép-portugáliai Soure környékén. Két ember életét vesztette, hét pedig súlyosan megsérült. MTI/EPA/LUSA/Paulo Cunha

Forrás: MTI/EPA/LUSA

Fotó: Paulo Cunha

Vonatbaleset történt pénteken Portugáliában: két ember életét vesztette, legalább félszáz megsérült – adta hírül a SIC tévécsatornára hivatkozva a Reuters hírügynökség.

A mentőalakulatok tagjai a helyszínen 2020. július 31-én, miután egy személyszállító vonat összeütközött egy karbantartást végző járművel, és kisiklott a közép-portugáliai Soure környékén
Fotó: Paulo Cunha / MTI/EPA/LUSA

A baleset az ország középső részén történt. A rendőrség szóvivője nem erősítette meg a halálhírt, és a sérültek számáról is csak annyit közölt, hogy „néhányan” vannak. Hozzátette, hogy a mentőkön kívül tűzoltók is vannak a helyszínen, ahova további mentők tartanak.

A mentőalakulatok tagjai a helyszínen
Fotó: Paulo Cunha / MTI/EPA/LUSA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában