Értékes pontot szerzett a Sényő

A kék mezes sényőiek ponttal távoztok Füzesgyarmatról
A kék mezes sényőiek ponttal távoztok Füzesgyarmatról
Sényő – A Sényő-Carnifex FC a negyedik helyen álló Füzesgyarmat otthonában játszotta az idei első tétmeccsét. Noha az első félidőben a hazaiak szereztek vezetést, a második játékrészben a Sényő egyenlített, sőt, már közelebb is állt a győzelemhez.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 17. forduló

Füzesgyarmat-Sényő-Carnifex FC 1-1 (1-0)

Füzesgyarmat, 500 néző, v.: Antal (Molnár, Marozsi).

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Kis (Popescu), Achim, Lukács (Faggyas), Székely, Villand, Toca, Vincze, Pataki, Pölöskei (Kinczel). Edző: Boros Tibor.

Sényő: Szabó – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi (Lizák), Bernáth, Fabu (Lakatos), Kapacina K., Barcsay, Kapacina V. (Ács), Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Jók: Fildan, Kis, Lukács, ill. Szabó, Kapacina K., Bodó, Hadházi, Klepács, Lakatos.

Gól: Lukács, ill. Hadházi.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Boros Tibor: – Egy kapitális egyéni hiba után varázsütésre megváltozott a játék képe, melyet addig magabiztosan uraltunk, csak a győzelem mértéke volt a kérdés. Az ellenfél térfelén egy rosszul elvégzett szabadrúgást követően kiegyenlített a vendégcsapat, a végén örülnünk kellett az egy pontnak.

Imrő László: – Ellentétes félidők, nagy mezőnymunkában gyűrték egymást a csapatok. Azt gondoljuk, az egy pontért megdolgoztunk, és azt nem érdemtelenül szereztünk meg egy nagyon jó csapat otthonában, sőt, a végén meccslabdánk volt. Az még az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a talaj alkalmatlan volt arra, hogy folyamatos játék alakuljon ki, és a mérkőzés színvonala megérdemelt volna egy jobban előkészített pályát.
hirdetés