Értékes skalp az ajkai

Értékes skalp az ajkai
Értékes skalp az ajkai
Nyíregyháza – A szombati Szpari-siker jó csattanója volt a a bajnokság őszi mérkőzéseinek.


Mindent összegezve remekül zárta a másodosztályú focibajnokság első felvonását a Nyíregyháza Spartacus. A tavaszról előrehozott szombati találkozón az ajkai együttes volt a vendég a Városi Stadionban, miként arról már beszámoltunk, a találkozót a nyíregyháziak nyerték. A győzelem minimális mértékű volt, ám a nagy helyzetek alapján akár többször is a vendégek kapujában landolhatott volna a labda. Ami a legfontosabb: ez egyszer megtörtént és igen értékes három ponttal gazdagodott a listavezető nyíregyházi alakulat, hiszen egy jó csapatot fektetett végül kétvállra.

– Érett, taktikus játékkal egy jó csapat ellen arattunk rétékes győzelmet – kezdte visszapillantását a szombati bajnokira Lucsánszky Tamás,a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. A helyzeteket tekintve is megérdemelt a sikerünk, hiszen több nagy lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Az ajkaiak nagyon szervezetten védekeztek és a kontrákra rendezkedtek be, amit jól csinálnak. Sem idegenben, sem itthon nem kaptunk gólt az ajkaiak ellen, ami szerintem igen elismerésre méltó teljesítmény. A győzelem jó csattanója volt az egész őszi szereplésünknek, amelyen nagyszerűen teljesítettek a játékosaim, minden dicséretet megérdemelnek – így Lucsánszky Tamás.

És még nincs vége az ősznek, hiszen szerdán újabb tétmérkőzés vár a Szparira. A Magyar Kupában ekkor rendezik a Haladás elleni visszavágót, amelyre már kedden elindul a csapat. A tervek szerint a mérkőzés előtt napon már Szombathelyen edzenek a nyíregyháziak.

KM-ML
hirdetés