Érzéki csábítás a csoki szerelmeseinek

Érzéki csábítás a csoki szerelmeseinek
Nyíregyháza ínyenc csokoládé kedvelői már jól ismerhetik a Nemes Édességek boltját, hiszen több, mint 4 éve kápráztatja el vásárlóit a legmagasabb minőségű, legkülönlegesebb ízvilágú prémium kategóriás termékeivel.

A gyönyörűen berendezett bolt tulajdonosáról, Nemes Csilláról azonban még a sok törzsvásárlója közül is kevés tudja, hogy a fő foglalkozása a lakberendezés, a csokoládé egyfajta “mánia”. Édesség kedvelőként elszomorította, hogy igazán jó minőségű csokoládét szinte nem tudott Nyíregyházán vásárolni, ill. a nagyáruházakban kapható csokoládék nagy része tömegtermék, így pl. egyedi ajándéknak alkalmatlan.

Ezért munkához látott, bonbonokat kóstolt,  kézműves termékeket tesztelt, és az általa legjobbaknak tartottakat összegyűjtötte, kiegészítette sok más Nyíregyházán még ismeretlen, ám magas minőséget képviselő csokoládégyár termékével, majd lakberendezőként megteremtette a számukra legméltóbb környezetet. Igyekezett az időtálló szakbolt hangulatát megálmodni egy időtálló épületben, a  Luther Ház alatt.

Szerencsére vásárlói nagyon hamar megkedvelték a kézzel készített bonbonokat, a termőhely szelektált táblás valódi csokoládékat, a hagyományos ízek, s az  igazi marcipán mellett vevők az különlegesebb ízvariációkra is, akár a fűszeres vagy magas kakaótartalmú csokoládékra is, de szálas teáik  is nagy népszerűségnek örvendenek. A háziasszonyok megtalálják a sütéshez alkalmas kakaót és csokoládét, míg céges vásárlóik egyedi ajándékcsomagokat rendelhetnek partnereiknek az info@nemescsoki.hu email címen, vagy a 0630/583-5987-es telefonszámon.

A tulajdonos-üzletvezető legfőbb célja most az, hogy megtalálja az utódját, hiszen lakberendezőként egyre kevésbé tudja összehangolni feladatait. Szeretné a csokoládéboltot minden tudásával és tapasztalatával együtt átadni egy hozzá hasonló megszállottnak, aki tovább járná az általa kitaposott utat, és hasonló elhivatottsággal, ugyanezen a magas színvonalon üzemeltetné a Nemes Édességek Boltját  tovább, kiszolgálva csokoládé-kedvelő törzsvásárlóit, és céges partnereit.

Ízelítőül tekintsék meg nagy látogatottságnak örvendő weboldalukat:

www.nemescsoki.hu

Címünk: Nyíregyháza, Luther út 8.
hirdetés