Helyi közélet

2015.09.10. 11:11

Bowlingoztak a rendvédelmi nyugdíjasok

Nyírbátor - A hagyományoknak megfelelően ez évben is megrendezésre került a régióban tevékenykedő fegyveres erők és rendvédelmi szervek nyugdíjas egyesületeinek bowlingversenye, ezúttal is a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjas Egyesület szervezésében.

Nyírbátor - A hagyományoknak megfelelően ez évben is megrendezésre került a régióban tevékenykedő fegyveres erők és rendvédelmi szervek nyugdíjas egyesületeinek bowlingversenye, ezúttal is a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjas Egyesület szervezésében. A szép számú résztvevő csapat versenyzői korukat meghazudtoló erőbedobással és frissességgel küzdve borogatták a bábukat, komoly pontszámokat elérve. A csapatversenyt a Fegyveres Erők és Rendvédelmi Szervek Klub /Nyíregyháza/ nyerte, a Miskolci Helyőrségi Klub és a Nyíregyházi Toborzó Iroda előtt. A férfiak egyéni versenyében Gyenes József /Nyírbátor/ végzett az élen, maga mögé utasítva Garai Kálmánt /Fegyveres Erők... Klub/ és a Nyíri Honvéd versenyzőjét, Sebők Jánost. A nők összecsapásából Terdik Péterné /Nyírbátor/ került ki győztesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában