Ételrendelési szokások Nyíregyházán

Akt.:
Ételrendelési szokások Nyíregyházán
A netpincer.hu felmérést készített, hogy Nyíregyházán milyen ételek a legnépszerűbbek. Az online ételrendelési szokások megvizsgálása során világossá vált, hogy a nyíregyházi lakosság leginkább a pizzát, a gyrost és a rántott ételeket szereti.

A legtöbbször ugyanis a vendégek, az olyan klasszikus pizzákat rendelték meg a nyíregyházi éttermekből, mint a sonkás, a szalámis, a gombás és kukoricás. Azonban a pizza imádók előszeretettel kóstoltak meg olyan különlegesebb ízvilágot is mint a hawaii, a bolognai, a négysajtos, a magyaros vagy éppen a gyrosos pizza.

A gyrosos pizza népszerűsége nem meglepő, hiszen a második legtöbbször megrendelt főétel a gyros volt pitában vagy tál formájában. Ezt is általában a hagyományos öntetekkel kérték a vásárlók: tzatzikis vagy kapros alappal, feltétként pedig sok zöldséget és sajtot kértek. A rántott ételek foglalták el a képzeletbeli dobogó harmadik fokát, az online rendelt ételek listájában. A legnépszerűbb rántott ételek Nyíregyházán a camembert, a gomba, a karfiol, a sertésborda és a rántott palacsinta voltak. A palacsinta egyébként desszertként is nagyon kelendő. Elsősorban a mogyorókrémes, kakaós és a lekváros változatokat imádják a megrendelők.

Így rendeljünk ételt a Netpincéren keresztül!

Először válasszuk ki, hogy Nyíregyházán szeretnénk házhoz rendelni ételt. Ezután a megjelenő tucatnyi nyíregyházi étterem közül válaszuk ki a kedvencünket, vagy nézzük meg egyesével azok étlapjait. Sokat segít, a találati listában megjelenő besorolás, hogy milyen típusú ételek kaphatóak egy-egy étteremben (pizza, magyaros, thai, amerikai, cukrászati, olasz, hamburger, gyros stb.)

A listából azonnal megtudhatjuk, hogy mikortól lehet rendelni és mennyi idő a házhoz szállítás. Érdemes olyan konyhát választani aki vagy ingyenes szállítást kínál vagy pedig nem követel meg minimális rendelést a kiszállításhoz. Az étlapon kattintgassuk össze a rendelésünket, majd a kosárban véglegesítsük rendelésünket. Ezután lehetőségünk van akár az azonnali bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetésre is, de választhatjuk a készpénzes fizetési módot is.

Már a KFC-ből is rendelhetünk Nyíregyházán!

Egészen friss hír, hogy a nyíregyházi KFC is csatlakozott ahhoz a több tucat étteremhez, amely Nyíregyháza térségében szállít házhoz ételt, online megrendelés esetén. A netpincér másik büszkesége Nyíregyházán a Mc`Donalds, amely szintén nemzetközi sikereket elért óriás franchise hálózat. Azonban nem csak az amerikai konyha ízeit kóstolhatják meg a nyíregyháziak. 11 éve tagja ugyanis a portálnak a japán, sushi és thai ételeiről híres Wasabi wok és sushi étterem is. Az éttermek persze számtalan finomabbnál finomabb étellel várják a rendelőik megkeresését.

Ha ráuntunk a legnépszerűbb pizza, gyros és rántott étel szent hármasra, érdemes valami újat is kipróbálni. Rendelhetünk szendvicseket, salátákat, különböző desszerteket, palacsintákat és kipróbálhatjuk a magyar konyha minden ízletes fogását is. A nemzetközi gasztronómiai élményt az amerikai, a görög, az olasz, a thai, a japán, a török és a mexikói ételek kínálják az ínyenceknek.

– PR cikk –
hirdetés