Étteremnél verekedtek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Étteremnél verekedtek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 23-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást V. Zoltán 46 éves, B. Sándor 40 éves és V. Zoltán István 18 éves kéki lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 23-án 20 óra 00 perckor egy nyíregyházi étterem előtt a három gyanúsított megvert egy férfit, akivel V. Zoltán korábban az étteremben összeveszett. A rendőrség a verekedőket elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. László Béla 55 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 23-án 1 óra 15 perckor egy nyíregyházi parkban ordítozott, majd egy gáz-riasztó fegyverrel egy alkalommal a levegőbe lőtt. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés