Eurovíziós Dalfesztivál – Freddie elégedett és bizakodó

Budapest – Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) elégedett a keddi elődöntőben nyújtott teljesítményével, amellyel bejutott a stockholmi Eurovíziós Dalfesztivál szombati fináléjába.

Az MTVA sajtóirodája által az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben Freddie úgy fogalmazott, hogy mindent sikerült megvalósítania a színpadon korábbi terveiből.

“Bízom benne, hogy az az egyszerűség, letisztultság és természetesség, ami a produkciónkban van, feltűnést fog kelteni és sok ember tetszését elnyeri. Egy mély mondanivalójú és számunkra nagyon kedves dalt szeretnénk megismertetni a világgal és a legtöbb emberhez úgy eljuttatni, hogy az megérintse őket” – fogalmazott az énekes.

Bár Freddie nagyon egységesnek érezte az előadást, mindenképpen visszanézi, elsősorban azért, hogy kiderüljön, kell-e esetleg valamin változtatni a döntőre.

“Úgy tűnik, a közönségnek tetszett, amit csináltunk és bízom benne, hogy egy ehhez hasonló teljesítmény már elég lehet egy nagyon szép helyezéshez a döntőben. Nagyon örülnék, ha sikerülne az élmezőnyben végezni, ami otthon is elégedettséget váltana ki az emberekben” – fejtette ki.

A szombati stockholmi döntőre a svédek egy igazi világsztárt hívtak meg fellépni: Justin Timberlake a Can’t Stop The Feeling című legújabb dalát adja elő a finálé extra produkciójaként. Freddie az elődöntő utáni sorsolás alapján a műsor első felében lép színpadra.

A felvezető műsorok mellett az MTVA és Svédország budapesti nagykövetsége közös estet tart, hogy az eurovíziós életérzést Budapestre is elhozza. Szombaton a Március 15. téren, a KIOSK Budapest étterem előtti nyilvános Eurovízió néző estén a látogatók kivetítőkön követhetik az Elővízió és az Eurovíziós Dalfesztivál adását.

A KIOSK-ban A Dal 2016 fellépői adnak ingyenes koncertet: Petruska, Ív és Gáspár Laci. Az eseményre minden látogatót várnak, aki szeretne A Dal 2016 fellépőivel együtt szurkolni Freddie-nek és közösen nézni az eurovíziós adásokat – szerepel a közleményben.

– MTI –
hirdetés