Sport

2013.04.17. 09:17

Kicsit rosszul érzi magát...

Immár a rakamazi játékosokon a sor, hogy megszolgálják a vezetőség töretlen bizalmát.

Immár a rakamazi játékosokon a sor, hogy megszolgálják a vezetőség töretlen bizalmát.Nem az a legény, aki adja, hanem, aki állja! Szó se róla, a Rakamaznak van mit kiállni. A megyei első osztályú futballcsapat négy tavaszi fellépéséből hármat elbukott, miközben egyetlen pontot tudott bekasszírozni.

Legutóbb Mátészalkán húzta a rövidebbet (4–1), mindazonáltal leszögezhető: becsületesen küzdve „halt meg”.

– Sértődés ne essék, nem elég acélos a keret: tudni kell, hogy a télen igazolt labdarúgók többség a megyei kettőből érkezett, időbe telik, amíg felveszik a ritmust – jelezte Lelt József, a tizennegyedik helyen táborozó Rakamaz játékos-edzője. – Ezzel együtt a Mándok elleni meccs kivételével sehol nem játszottak le minket a pályáról, olykor nüanszokon múlt, hogy számunkra kedvezőtlenül alakultak a dolgok.

Nem egyszer rutintalanság, figyelmetlenség miatt kerültünk hátrányba, ráadásul balszerencsés momentumok is sújtottak minket. Ki merem jelenteni, fizikálisan semmivel nem vagyunk rosszabbak a riválisoknál, biztosra veszem, hogy érünk el még jó eredményeket. Vérmes reményeink már nem lehetnek, ugyanakkor ebben az idényben kiderülhet, kik azok a futballisták, akikre építhetünk a továbbiakban.

Leírhatja, tisztességesen befejezzük a szezont, nem adjuk olcsón a bőrünket: fordulóról fordulóra tanulunk, meggyőződésem, nem fogunk kikapni mindenkitől. Annyit még, egy kicsit rosszul érzem magam, mert a vezetőség maximális mértékben segíti a csapatot, valamennyi ígéretét napra pontosan betartotta, most már rajtunk a sor, hogy megháláljuk a bizalmat!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!