“Évek óta a legjobb felvétel” – Hihetetlen fotót lőtt a Loch Ness-i szörnyről a 12 éves kislány

Akt.:
“Évek óta a legjobb felvétel” – Hihetetlen fotót lőtt a Loch Ness-i szörnyről a 12 éves kislány
© Forrás: mirror.co.uk
Loch Ness – Mire képes egy 12 éves kislány az iPhone-jával? Nos, Charlotte Robinson elkészítette az egyik legjobb felvételt a Loch Ness-i szörnyről, ami valósággal elbűvölte a szörnyhívőket, és a kutatókat.

– Láttam, hogy van valami a vízben körülbelül 50 lábnyira a parttól. Azonnal lefotóztam. Hosszú nyaka volt, a feje pedig horog szerű – mondta a kislány, és hozzátette, hogy a színe szinte teljesen fekete volt a lénynek.

Van aki szerint fóka lehetett, de már nagyon rég nem láttak fókát a Loch Ness-i tóban.

243513230_Photo at Loch Ness taken by Charlotte Robinsonsee Nessie story.collect pic Peter Jolly.jpg

Egy szörnyvadász, Steve Feltham, aki az egész életét a titokzatos lény felkutatásának szentelte azt mondta, rendkívül izgalmas ez a szörnyről lőtt fotó, alighanem évek óta a legjobb felvétel, ami a tó titokzatos lakójáról készült.

Forrás: mirror.co.uk


Skócia - A mindössze 9 éves Sam Knight a családjával hajókázott a Loch Ness-i tavon, amikor egy nagyon különös "uszonyra" lett figyelmes a vízben. Le is fotózta, és ez már csak idén a 8-adik hivatalos szörnyészlelés a tónál. A fotón egy különös, sötét, háromszög alakú dolog látszik a vízben. A sz...

Skócia - Jó ideig nem jött hír a skóciai szörnyről, de úgy tűnik, ismét aktív. A legutóbb videó felvételt készítettek róla, most két ausztrál turistának sikerült lencsevégre kapniuk a titokzatos lényt. A turisták meglátogatták az Urquhart Castle-t, amely a Loch Ness-i tó közelében fekszik - itt k...
hirdetés