Ez aztán hihető védekezés… „Nem szexeltem a lányommal, de a gyereke tőlem van”

Akt.:
Ez aztán hihető védekezés… „Nem szexeltem a lányommal, de a gyereke tőlem van”
USA – A 37 éves michigani Warrenben lakó Gregory St. Andre elképesztően bizarr védekezéssel állt elő a bíróságon egy gyomorforgató ügyben. A vád szerint a férfi szexuálisan zaklatta most 20 éves lányát. A dolog 5 éve kezdődött, a férfi tehát akkor kezdett ki a saját lányával, amikor az mindössze 15 éves volt.

A rokonság már korábban is sejtette a dolgot, de mivel bizonyítékuk nem volt, a rendőrséget nem tudták bevonni. De aztán a lány terhes lett, és előkerült néhány közösségi oldalakon folytatott beszélgetés is, ami azt bizonyítja, hogy a férfi szexuálisan kikezdett a lányával. Az ügy tehát bíróság elé került, az apa pedig ledobta az agybaj bombát: elismerte, hogy a lánya tőle esett teherbe, azt viszont tagadta, hogy szexuális viszony lett volna közöttük.

No de hogy lehetséges ez?

Nos, a férfi elmondása szerint adott egyszer egy csészényivel a spermájából a lánynak, azt azonban nem tudja, hogy ő utána mit tett vele.

Nem nagyon hatotta meg a bíróságot ez a képtelen védekezés.

Forrás: borsonline.hu


Magyarország - Gyerekeknek szóló mesében ír a szexuális zaklatások veszélyeiről két magyar szociológus. A Lili és a bátorság című könyvvel a szülőknek és a gyerekeknek is szeretnének útmutatást adni arról, hogyan lehet felismerni és kezelni egy ilyen helyzetet. Videó: RTL Klub [related...

USA - A 24 éves Alexandra Culhane akár 8 év börtönbüntetést is kaphat, amiért szexuális viszonyt folytatott egy 15 éves diákjával. A tanársegéd egy speciális szükségletű diákokkal foglalkozó iskolában tanított, ám kapcsolatba bonyolódott az egyik tinédzserrel. A vizsgálatok szerint Culhane 2016 á...
hirdetés