Ez igazán melegnek ígérkezik

A kaposváriak alighanem fokozottan ügyelnek majd a biztonságra, így persze, az ibrányi Viniciusra is
A kaposváriak alighanem fokozottan ügyelnek majd a biztonságra, így persze, az ibrányi Viniciusra is - © Fotó: Lang Róbert
Ibrány – Az Ibrány háromgólos hátrányt próbál ledolgozni a Kaposvár elleni osztáklyozó visszavágóján – szombaton.


Az ibrányiak talán még a láncot is átharapták volna, hogy az NB III-ba jutásért kiírt osztályozón legyűrjék a kaposváriakkal, mindazonáltal a történet közel sem ilyen egyszerű. Kisebbfajta csoda szükségeltetik ahhoz, hogy a párharc somogyi felvonását 3–0-ra elbukó szabolcsi futballcsapat felülkerekedjen eme párharcban. A hosszabbítás érdekében is hajszálra azonos eredményt kell produkálnia, persze fordított leosztásban. A szombaton (kezdés: 15 óra) esedékes hazai összecsapáson egy kapott gól is végképp megpecsételheti a Gerliczki-legénység sorsát, akkor már ötször kell(ene) bevenni a vendégek kapuját. A feladat tehát embert próbáló, de ugyebár a remény hal meg utoljára.

– A válogatott meccs miatt az eredeti időpontnál két órával korábban játszunk, várhatóan nagy hőségben, ami ugyancsak nem ígérkezik könnyűnek – utalt Gerliczki Máté, az Ibrány edzője arra, hogy a magyar együttes szombaton 18 órától csap össze Izlanddal az Európa-bajnokságon, ennek következményeként változott a menetrend. Nem éppen előnyös módon… – Sérültjeink talán felépülnek annyira, hogy pályára tudnak lépni, egyébként pedig csak ismételni tudom önmagam: minden megteszünk a siker érdekében, meglátjuk, ez mire lesz elég.

KM-KT

Címkék: , , ,hirdetés