Ez igazi férfi munka lesz!

A kisvárdaiaknak nagy védőmunkára lesz szükség, hogy megfékezzék az éllovast
A kisvárdaiaknak nagy védőmunkára lesz szükség, hogy megfékezzék az éllovast - © Fotó: kkcfacebook
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Vérbeli rangadót játszik a Várda, a Vasvári hazai pályán, a Bátor idegenben zárja az őszi idényt.


A Fehérgyarmat már „kivette szabadságát”, három megyei férfi együttesnek viszont a hét végén még jelenése lesz, amikor az utolsó őszi fordulót rendezik az NB II. Észak-keleti csoportban. A legutóbbi körben, Füzesabonyban több, mint emlékezetes sikert aratott Tiszavasvári szombaton (kezdés: 18 óra) hazai pályán vív újabb, keménynek ígérkező ütközetet. Hadas Sándor nyolcadik helyen tanyázó együttese az ötödik Hajdúböszörményt fogadja. Noha a házigazda megelőzni már nem tudja a hajdúsági gárdát, mindazonáltal – győzelem esetén – egy pontra szűkítheti a felek közötti távolságot, ami a tavaszi folytatásban könnyen eltüntethető.

Ugyanakkor a táblázaton hetedik Nyírbátor a tizedik pozícióban táborozó Berettyújfalu vendégeként próbálja feledtetni az előző hazai malőrt – a Hajdúnánás elleni váratlanul nagy különbségű vereséget. Csapos János legénysége számára a szép idei búcsú mellett ugyancsak fontos lenne a kedvező eredmény kicsikarása, hogy ne szakadjon le a közvetlen élcsoportot alkotó riválisoktól.

Vérbeli rangadóval zárja az esztendőt, mégpedig vasárnap (kezdés: 18 óra) hazai pályán a Kisvárda. Türk Ferenc legénysége akár a második helyre is feltornázhatja magát, ha „elkapja” a listavezető Kazincbarcikát. Jelenleg négy egységgel szerzett többet – az eleddig egyetlen vereséget szenvedett – éllovas látogató, míg a házigazda hetek óta tartó diadalmenete éppen az elmúlt bajnoki fellépésen szakadt meg. Érdekes körülmények között Hevesen… Mindazonáltal, ha nyer a Várda, meglehetősen izgalmasan alakulhat a tavaszi szezon, több csapat is lőtávolon belül maradhat a Barcikával szemben. Ez lesz az igazi férfi munka!

KM-KTSporthírek


hirdetés