Ez így nem volt az igazi

Ez így nem volt az igazi
© Fotó: gyor2017.hu
Az egy dolog, hogy a nagy dérrel-dúrral beharangozott győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megbújt az események sűrűjében. Koncz Tibor jegyzete.

Az éppen az elmúlt hétre időzített Forma–1 Magyar Nagydíj, még inkább a tetőző, ugyancsak hazai rendezésű vizes világbajnokság mellett nem igazán „rúghatott labdába” a fiatalok csatározása.

A bibi ott kezdődött, hogy a tájékoztatás színvonala sem verdeste az eget. Nem kétlem, hogy a szervezők apait-anyait bedobtak a magas nívó érdekében, de… A több nyíregyházi sportolót, illetve szakembert felvonultató megmérettetésről olykor rimánkodni kellett a hírekért. Az hagyján, hogy az érmeseket viszonylag hamar „kidobták” az internetre, a helyezettekről viszont módszeresen elfeledkeztek. Hatházi Dóra eredményeiről például nagyon vékonyan csörgedeztek a hírek, meg kellett feszülni, hogy a sportcentrum ifjú úszójának teljesítményéről frissen beszámolhassunk.

Holott Dóri két érmet is nyert, nem a „futottak még” kategóriába tartozott. A női 4×100 méteres vegyes váltóval szerzett második helyről órák múlva adták le a drótot. Maradjunk annyiban, ez így nem volt az igazi…

Koncz TiborSporthírek


hirdetés