Szavazásértékelés

2019.06.17. 12:49

Átmeneti kellemetlenség vagy tartós probléma?

Az utóbbi időben, főleg az útépítések miatt, sok szó esik a dugókról. Legutóbb ezért azt kérdeztük olvasóinktól, hogyan értékelik Nyíregyháza közlekedését.

A Szabolcs Online olvasóinak negyede elégedett a megyeszékhely közlekedésével. „Nyíregyházán jó a közlekedés, nem gondolom hogy más hasonló méretű városban jobb lehetne” – ezzel a megközelítés a válaszadók közel tizede értett egyet, további 15 százalék szerint pedig csak átmeneti a kellemetlenség – ők „A felújítások idején természetes a dugó, ezeket ki kell bírni, sokkal jobb lesz a városban vezetni” opciót választották.

A válaszadók 16 százaléka nem különösebben elégedett, ám szerintük ezzel a problémával mindenütt meg kell küzdeni. „Nem rosszabb mint máshol, a sok autó mindenütt nehezíti a mindennapokat” – válaszolták ők. „Felújítások ide vagy oda, nehéz közlekedni, sok a torlódás, lassú a haladás, túl sok a jármű, túl kevés a többsávos út a városban” – vélekedett ugyanakkor a közel kétharmados többség, azaz a válaszadók 60 százaléka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában