Sport

2017.09.29. 17:46

"Fifti-fifti, mondta Pifti!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg -A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 15, ifi: 13) rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg -A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 15, ifi: 13) rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Trencsényi Imre, az ibrányi egyesület elnöke.

Szombat

Kemecse (2.)–Ramocsaháza (16.): – Úgy érzem, a vendégek nagy különbségű győzelmet aratnak szombaton Kemecsén. Elhitték? Csak vicceltem.

Vasárnap

Kállósemjén (11.)–Apagy (3.): – Hazai győzelmet várok, és vendég győzelmet tippelek.

Biri (10.)–Terem (15.): – Szerintem a Biri otthon tartja a három pontot.

Nyírtelek (12.)–Máriapócs (14.): – Izgalmas mérkőzésre és hazai győzelemre számítok.

Levelek (7.)–Gávavencsellő (13.): – A vendégcsapat egy kisebbfajta gödörbe került. Itt az újabb lehetőség számukra, hogy bebizonyítsák, többre képesek attól, mint amit eddig nyújtottak. Mindenesetre ezúttal sem lesz könnyű dolguk.

Nyíribrony (8.)–Encsencs (9.): – Fifti-fifti, mondta Pifti!

Nyírlugos (4.)–Nagykálló (5.): – Két nagyon jó csapat között, a pillanatnyi forma dönt majd. Pillanatnyilag úgy érzem, döntetlen lesz.

Ibrány (1.)–Újfehértó (6.): – Először is szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy ilyen szép számban kilátogatnak a mérkőzéseinkre. Ráadásul idegenben is annyian elkísérnek bennünket, hogy nyugodtan otthon érezhetjük magunkat. Ezúttal sem szeretnénk csalódást okozni, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy a nagyon jó formában lévő Újfehértó ellen is begyűjtsük a három pontot!

Nyírerdő csoport

Tippel: Sajtos András, a Ladányi TC edzője.

Vasárnap

Nyírmada (11.)–Fényeslitke (10.): – Mindkét csapat váltakozó teljesítményt nyújt, ezért a meccs háromesélyes.

Rohod (16.)–Gergelyiugornya (9.): – Ha a hazai csapat feljebb akar lépni a tabellán, ezt a meccset meg kellene nyerni. De a Gergelyiugornya sem érkezik feltartott kézzel.

Kék (14.)–Nyírkarász (3.): – A Karászt jobb csapatnak tartom, de Kéken senki nem mehet biztosra.

Ajak (2.)–Demecser (12.): – Az Ajak jól erősített, az elfoglalt helyezése is erről tanúskodik, ha a Demecser is előrébb akar kerülni a táblázaton, ennek érdekében pontot, pontokat szükséges szerezni. Ehhez azonban a hazai csapatnak is lesz egy-két szava.

Őr (15.)–Pátroha (7.): – Ha a vendégcsapat javítani szeretne az idegenbeli mérlegen, akkor pontot, pontokat kell gyűjtenie. De Őrben ez nem egyszerű feladat.

Tiszaszentmárton (6.)–Hodász (13.): – A hazaiakat esélyesebbnek tartom, főleg, ha a hodászi csatárokat ki tudják kapcsolni. Mert, ha nem, a házigazda bajba is kerülhet...

Gyulaháza (1.)–Vaja (8.): – Ha a bajnokesélyes hazaiak célba akarnak érni, akkor otthon kötelező a három pont megszerzése.

Ladányi TC (5.)–Tiszakanyár (4.): – Ha tudjuk folytatni a múlt heti teljesítményt, hasonló hozzáállással, akkor nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Tudjuk, ez nem lesz egyszerű dolog.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője.

Szombat

Vámosoroszi (3.)–Nyírcsaholy (5.): – Ha a Vámosoroszi szeretné elérni céljait, a hazai mérkőzéseit muszáj lesz megnyerni.

Kölcse (10.)–Csengersima (11.): – Szerintem Volkán Rolandék a múlt heti fiaskót ezúttal feledtetni tudják Kölcsén.

Csenger (4.)–Milota (13.): – Szilágyi Sanyi barátomék begyűjtik a három pontot a vendégek ellen.

Beregdaróc NAP-ÉP (2.)–Tisztaberek (8.): – A Daróc ilyen magasságokba még nem jutott a megye kettőben, van egy olyan érzésem, a szombati meccs után sem száll lejjebb.

Szatmárcseke (14.)–Jánkmajtis (15.): – Remélem, a múlt heti győzelem után hazai pályán is be tudjuk bizonyítani, hogy nem vagyunk olyan rossz csapat.

Vasárnap

Kocsord (12.)–Nyírmeggyes (1.): – A meglepően jól szereplő Meggyes megszerzi a három pontot szimpatikus Kocsorddal szemben.

Tiszakóród (6.)–Nábrád (9.): – Gyulai Zsolt barátom biztos elsüt valami jó poént a meccs után – főleg, ha nyer a Kóród.

Mérk-Vállaj (7.)–Tyukod (16.): – A rosszul rajtoló Mérk-Vállaj az utóbbi időben szerzett meglepetéseket, ezúttal viszont nem lenne meglepetés, ha győzne „Kunticsék” ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!