Ez történt hétfőn Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Itt megnézheti, melyek voltak a hétfői nap legfontosabb megyei eseményei!

Hit mi bébi – nagy angol teszt Nyíregyházán!

A magyarok többsége még mindig nem beszél egyetlen idegen nyelvet sem – állítja a felmérés, s mi ennek jártunk utána legújabb tesztünkkel, amelyben egy világsikert aratott dalszöveget nyomtattunk ki és ezzel indultunk a járókelők zargatására.

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

Egy pofátlan üres-tele trükköt mutattunk be Önöknek. Halálos baleset történt Székelynél. Családi ház lángolt Kabaláson. Gyönyörű lányok mutatták meg bájaikat. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!

Vigyázni kell a nyugtatókkal az ukrán határon

Az ukrán vámosok eljárást indítottak egy magyar állampolgárságú nő ellen, aki Ukrajnában tiltólistán lévő gyógyszert próbált bevinni az országba.

Az elemi erejű ütközés hangját 2 km-ről lehetett hallani

Egy kerti party résztvevői nagyjából 2 km-re voltak a vasárnap esti tragikus karambol helyszínétől.

Három megye szépségei hétfőn

Nézze meg három megye hétfői szépeinek képeit, videóit!

Lehet a lejtőn felfelé is menni

Hajléktalan és alkoholista voltam, 1006 napja nem iszom – mondja szinte bemutatkozásként H. László. A most 40 éves férfi 21 évesen egy családi vita után került utcára és a több mint másfél évtized alatt megjárta a hajléktalan lét minden poklát.

Felmart indulatok a Szarvas utcában Nyíregyházán!

Nyíregyházán a Szarvas utca 61. szám után mintha megállt volna az élet, hiszen lassan egy éve felmarták az úttestet, s azóta csak kisebb munkákat végeztek el az illetékesek. Az utcában élők türelme azonban véges és ottjártunkkor nem rejtették véka alá véleményüket.

Betörőt keresnek Nyíregyházán

Betöréses lopás kísérlete miatt keresi a grafikán látható személyt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

Egy „feles vegyest” kért a benzinkúton

Egyre többen tankolnak a benzinhez jóval olcsóbb E85 bioetanolt. Vajon hosszútávon is kifizetődő a módszer?

Fékeznék a benzinturizmust

Nehezített a benzinturisták dolgán a vám- és pénzügyőrség azzal, hogy szeptember elsejétől a magyar-ukrán határon olyan számítógépes rendszerrel tartják nyilván az átlépőket, mely segítségével könnyebben kiszúrhatók az ügyeskedők.

Pincsi keverék kutyust találtak Nyíregyházán

Az kutyust kedden délután találták Nyírszőlősben a Szegély utcán. A megtaláló ideiglenesen befogadta az ebet. A kutya kb. 5 éves ápolt, jól táplált szuka.

Magyarázat a Nyíregyházán lezuhant ufóra!

Hétvégén azonosítatlan repülő tárgyról kaptunk bejelentést több olvasónktól, amelyek hol egyenletes, hol gyorsító mozgással repültek, majd az egyik a Zay Anna Gimnáziumnál ért földet. Utánajártunk az esetnek, bízunk benne utoljára.

Öngyilkos miatt késnek a vonatok a záhonyi vonalon

Halálra gázolt egy sínekre lépő embert a Záhony felé tartó Rétköz Intercity a monori vasútállomáson, hétfőn este hat óra előtt néhány perccel.
hirdetés