Ez történt hétfőn Szabolcsban

Ez történt hétfőn Szabolcsban
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Nézze meg, melyek voltak a hétfői nap legfontosabb eseményei megyénkben!

Ketten haltak meg a szörnyű balesetben Komoró közelében

Nem sokkal éjfél után egy ukrán pótkocsis kamion tartott a 4-es főúton Tuzsér felől Fényeslitke irányába a 4-es főúton. Fotók csak erősebb idegzetű olvasóinknak.

Porig égett a juhhodály Bátorliget-Újtanyán

Hétfőn a kora délutáni órákban lángra lobbant egy juhhodály Bátorliget-Újtanyán.

Ismét gondot okozott a megerősödött szél Kisvárdán

Már korábban is rongálta a viharos szél Kisvárdán a tornacsarnok épületét, hétfőn ismét meggyűlt emiatt a bajuk a helyieknek.

Új utak és kerékpárutak Nyíregyházán

Jelenleg 30 km kerékpárúttal büszkélkedhet Nyíregyháza, jövő tavaszig további 16 km készül el.

Gina életveszélyes áldozata Nyíregyházán

Szombaton éjjel eszméletlen, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy 19 éves nyíregyházi lányt, aki az utcán lett rosszul.

Tovább kúszik a sztrádakígyó Vásárosnamény felé

A közpénzek legtakarékosabb felhasználásával a lehető legrövidebb időn belül fogjuk ezt a szakaszt megépíttetni – számon kérhető minőségben – mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter hétfőn az M3 autópálya Nyíregyháza-Vásárosnamény közötti szakasz 49-es számú főútig terjedő ütemének táblaavató ünnepségén.

Kettős halál a négyesen Komorónál

Ukrán rendszámú kamion tért át eddig tisztázatlan okból a szembejövő sávba.

Döntőig menetelhetnek a szabolcsi dívák?

A hétvégén ötvenre szűkült az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában a versengők száma, de ebben a sorban szabolcsi versenyzők is képviselik megyénket. Íme a három legígéretesebb fiatal tehetség!

Gyilkos veszély a nyíregyházi belvárosban

Nem lehet elégszer figyelmeztetni a gombaszedés, különösképpen pedig a fogyasztás veszélyeire.

Ha még sokáig esik, nagy lehet a baj?

Az elmúlt napokban lehullott 10-20 mm csapadék tovább rontotta az amúgy sem jó helyzetet a Felső-Szabolcsi és a Szamos-Kraszna vízgyűjtő területein. A szakemberek szerint további 30-50 mm csapadék lehullása esetén nagy lehet a baj.

Új iskolaépület Nyíregyházán

Kedden teszik le a Szent Miklós Görög Katolikus Általános Iskola új épületének alapkövét Nyíregyházán.

Nyíregyházi feljelentésen bukhat el az excsajos portál?

A közvélemény június óta foglalkozik szinte heti rendszerességgel az exbarátnők meztelen fotóit bemutató oldallal, amely akkor került a nyilvánosság és a sajtó reflektorfényébe, amikor a portál üzemeltetői nyilvánosságra hozták a Nyíregyházi Rendőrkapitányság megkeresését az egyik áldozat feljelentés kapcsán.

Legyen Ön is részese sikereinknek!

Települése hírét vinni, üzletet kötni, egy huszonegyedik századi médiatípust sikerre vinni: ezt kínáljuk Önnek is, ha szeretne otthon, de a partnerünkként dolgozni velünk!

Három megye szépségei hétfőn

Nézze meg három megye hétfői szépeinek képeit, videóit!

Büntetőeljárás gombamérgezés miatt Nyírpazonyban

Gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el hétfőn nyomozást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy házaspár gombamérgezése ügyében.

Hétfő reggelig helyszíneltek Komorónál

Hétfőre virradó éjszaka, éjfél után nem sokkal a 4-es főút Fényeslitke és Komoró közötti szakaszán egy a határ felől érkező ukrán rendszámú kamion – eddig tisztázatlan okból – áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött az ott közlekedő terepjáróval.

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

Gyönyörű szabolcsi lányok mutatták meg bájaikat. Teszteltük a posta szolgáltatást és a részeg szemüveget. Halálos baleset történt a 36-os főúton. Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a SZON-on!
hirdetés