Ez történt kedden Szabolcs-Szatmár-Beregben

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Nézze meg a keddi nap legfontosabb Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei eseményeit!

Jogorvoslat kontra közbeszerzés Nyíregyházán

Két párhuzamosan vitt cselekvési program a szennyvízberuházás folytatásáért.

Küldjön hírt! – Ékszerek és virágok szemétből

Üdítős, ásványvizes, tusfürdős műanyag flakonok felhasználásával készítem ezeket az ékszereket és dísztárgyakat – írja Kató Marianna orosi olvasónk.

Az év legmegrázóbb balesetei és bűnesetei

Gyilkosság, halálos baleset és gázrobbanás is sokkolta olvasóinkat ebben az évben, de rablás és szörnyű autóbalesetekből is kijutott idén szép számmal.

Többet adnak az almáért Szabolcsban

Az étkezési, azaz I. osztályú minőségű, hűtőházakba szállított almaáért most fajtától függően 70-90 forint közötti összegeket kapnak a termelők.

„Ne dobja ki az ételt. Tessék nekünk adni!”

Hétfő délután Nyíregyháza belvárosában sétáltunk, amikor a főtér végében álló pláza felé vettük az irányt. Ahogy a butikok között lófráltunk megcsapta orrunkat a frissen főtt étel illata így a legfelső emeleti kifőzdékhez mentünk. M. István jegyzete

Szabolcsi vállakozó a nagy áfacsaló

Harmincöt millió forintos áfacsalást derített fel a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozóhivatala – áll a VPOP keddi sajtóközleményében. A vám- és pénzügyőrség kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy egy szabolcsi vállalkozó érintett az ügyben.

Gombamód szaporodó szedők

Kizárólag a gombaszakértő aznapi jóváhagyásával lehet csak árusítani a piacon.

Leégett egy családi ház Görögszálláson

Tisztázatlan okból csaptak fel a lángok kedden kora délután Görögszálláson egy nagy alapterületű családi házhoz épített toldalék épületben.

Galád módon teszteljük a postát!

Olvasónk jelezte szerkesztőségünk felé, hogy az utóbbi időben szőrén-szálán eltűnnek azok a levelei, amelyeket nem ajánlva ad fel a postahivatalokban. Panaszosunk elektronikus üzenetén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy leteszteljük a postai kézbesítést! Ön szerint hány levelünk ér célba?

“Leehető” színházbérletet árulnak Mátészalkán

Süteményre, pizzára, cipőre, uszodajegyre váltható színházbérletet árusítanak az új évadban Mátészalkán. A hat előadásra szóló bérlet egyben kilencezer forint értékű kupon, amit helyi vállalkozók összefogásának köszönhetően le is vásárolhatnak a színházszeretők.

Három megye szépségei kedden

Nézze meg három megye keddi szépségeinek képeit, videóit!

Gazdit keres a kiskutya

Rossz helyről lett mentve, farkincája lehet, hogy törött, bundája koszos, és vékonyka is szegény kutyus, akit Nyíregyházán találtak.

Itt a napsütés – használja ki!

A következő napokban ragyogó napsütésre lehet számítani a meteorológusok szerint.

Újabb expasik álltak szexfotókkal bosszút

Felelősségre lehet vonni azokat is, akik volt barátnőik pornográf képeit beküldték egy internetes oldalnak, ahol ezután a lányok fotóit és személyes adatait közzé tették.

Kutatók éjszakája a Nyíregyházi Főiskolán

Szeptember 24-én 18 felsőoktatási intézmény, 5 kutatóintézet és számos más partner részvételével ismét megrendezi a Kutatók Éjszakáját a Tempus Közalapítvány. 23 városban több mint 800 kutató és tudományos munkatárs várja a látogatókat tudományos-szórakoztató programok százaival.

Nem kizárt, hogy Bodnár a Szparinál marad

Továbbra sincs csapata a 46-szoros válogatott, 31 éves jobbhátvédnek, így az sem zárható ki, hogy nemcsak edzeni, hanem játszani is a piros-kékek között fog Bodnár László.

Fucsovics: párosban is szabadkártya Metzben

Az egyéni verseny befejeztével (egy győztes meccs után búcsú a kvalifikációban) sem forított még hátat a franciaországi Metznek Fucsovics Márton.
hirdetés