Ez történt kedden Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Itt megnézheti, melyek voltak a keddi nap legfontosabb megyei eseményei!

Szenzációs bukta a nyíregyházi belvárosban

A kamerák előtt lopott el egy kerékpárt egy férfi, alig 30 méteren át volt boldog gazdája a kétkerekűnek, a helyszínen elkapták azok, akik már közel 40 perce figyelték.

Villanyoszlopnak rohant az asszony Nyíregyházán

Villanyoszlopnak csapódott autójával egy középkorú nő kedden délután Nyíregyházán, a Deák Ferenc utcán. A mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Folytatják az M3-as építését Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

„Korszerű, magas színvonalú autópálya épül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” – mondta Szilágyi András, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgató-helyettese kedden Nyíregyházán.

Elmarad a nagydobosi tökfesztivál

Nem hozott szerencsét a 13-as szám a Nemzetközi Sütőtök Fesztivál történetében.

Nyíregyházi gazdikereső

A képeken látható kutyosok gazdijukra várnak a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál.

Történelmet írnak a digitalizálással Nyíregyházán

Közel 83 millió forintos projektben vállal főszerepet a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár.

Végre elkészülhet az egy éve felmart Szarvas utca!

Ahogy arról a napokban beszámoltunk forrongó indulatokat váltott ki a Szarvas utca felmart részén élőkből a tény, miszerint az úttest felmarása után közel egy évig nem történt semmilyen munka az utcában.

Adózzanak a gyermektelenek vagy szüljenek?

Újabb bicskanyitogató javaslat kapott szárnyra az elmúlt héten Boross Péter volt miniszterelnökünk agytekervényeiből, amely szerint a nemzet érdekeit szem előtt tartva külön adó sújtaná azokat a szülőkorú nőket és férfiakat, akik nem nevelnek gyermeket.

Hosszabb lesz az M3-as autópálya

Jövő év december közepére elkészül M3-as autópálya újabb, Nyíregyházától csaknem Vásárosnaményig tartó, 34 kilométeres szakasza. A beruházás csaknem 32 milliárd forintba kerül – jelentették be kedden Nyíregyházán.

Három megye szépségei kedden

Nézze meg három megye keddi szépeinek képeit, videóit!

Zetorból, bemutatóautóból és kukából – trükkös traffipax lelőhelyek!

Korábban is hallottunk már a Szatmári térségekből olyan rémhíreket, hogy a rendőrség emberei traktorból végeznek sebességmérést, de a kukába helyezett traffipax talán túlmutat mindenen.

Három év, tíz hónap a dögei polgármesternek

Nem jogerős ítéletet hirdetett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság dr. Toma Attila vezette büntetőtanácsa egy vesztegetési ügyben.

Megújult a SZON videóportálja!

Szeptember 9-étől megújult köntösben láthatják videóportálunkat! A jövőben is szeretnénk minél több videót megosztani Önökkel helyi hírekről, gyönyörű nap szépékről, vicces videókról, és természetesen ezután is várjuk az Önök videóit!

Elnáspángolt tolvaj Tisztabereken

Bottal verte el a feltételezett tolvajt egy meglopott férfi Tisztabereken.

Búcsú a junioroktól, irány a felnőttmezőny

A nyíregyházi Fucsovics Márton pályafutásában lezárult egy olyan korszak, amely Grand Slam-elsőséget is hozott a számára.

A REAC vendége volt a Spartacus

Ami késik, nem múlik, szokták mondani. Ez az elmaradt REAC- Spartacus mérkőzéssel is így van. A szombati esőzés miatt szétázott pálya keddre már készen állt a 18 órai összecsapásra. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.
hirdetés