Ez történt szerdán Szabolcsban

Itt megnézheti a szerdai nap legfontosabb szabolcs-szatmár-beregi híreit!

Ember legyen a talpán, aki rájön a nyitjára!

Mai hogyan videónk egy újabb izgalmas kocsmai trükk egy furfangos feladvánnyal, amelyben a gyufásdobozé a főszerep. A feladat már ismerős lehet, a két gyufásdoboz rész közül csak az egyikhez érhetünk, de mégis el kell érnünk, hogy az alsó fele végül a másik tetejére kerüljön. Mégis hogyan? Videónkból megtudhatja!

Munkaprogram beregi rajttal

A beregi térségben indítja el a kormány a két új, összességében több mint 400 millió forintos közfoglalkoztatási programját – jelentette be szerdán Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára.

Jól menő zálogházak Nyíregyházán

Nem egészen hét év alatt megduplázódott a zálogházak száma a megyeszékhelyen: míg 2004-ben még csak 15, ma már közel 30 ilyen üzlet működik.

Megrongált buszváró Kisvárdán

A városlakók nap, mint nap láthatják, hogy egyre több helyre kerültek ki az elkészült szemétgyűjtők és a beton virágtartók. A tönkre tett buszvárók helyett felújított, a mai kor színvonalának megfelelő váróhelyiségek nyertek elhelyezést.

Egyhónapos csúszással indul a tanév Tiszabecsen

Egy hónapos késéssel, csak október elsején kezdődik az idei tanév a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszabecsen.

Balkáni állapotok Nyíregyházán – csoda, hogy ürülék lepi a belvárost?

Nyíregyháza belvárosában a dufartok, parkolók és a gyalogosoktól némileg távolabb eső területeken szinte bárhol találkozhatunk emberi ürülékkel, amely undort válthat ki belőlünk.

Elkerülő út Nyíregyházán: kerülték a problémát?

Politikai csatározások kereszttüzébe került Nyíregyháza keleti elkerülő útjának építése, egész pontosan az építkezés leállítása.

Újrainduló vasútvonalak Szabolcs-Szatmár-Beregben

Sokan a magyar vasút történelmének egyik gyásznapjaként aposztrofálták 2009. december 13-át, amikor az új vasúti menetrend megjelentetésével egyidőben 29 és fél vonalszakaszon leállították a vasúti személyszállítást.

Pénteken indul a Filo Focisuli!

Szervezés után rajt: Filo Focisuli indul pénteken 16 órától fedett, műfüves, fűtött csarnokban, a Lapály utca 2. szám alatt.

Mely utcatáblát lopják leggyakrabban Nyíregyházán?

Korábban beszámoltunk arról, hogy New York város hatóságai kénytelenek voltak áthelyezni egy amerikai punk zenészről elnevezett utca tábláját, amely a leggyakrabban eltulajdonított tábla címet is kiharcolta ezáltal.

Három megye szépségei szerdán

Nézze meg három megye szerdai szépeinek képeit, videóit!

Nem működött a lopós táska Nyíregyházán

Alufóliával kibélelt táskájában lopott el két kabátot kedden egy nyíregyházi boltból egy asszony.

SZON Gokartverseny – 3.forduló

Október 2-vel finisbe érkezik a SZON Gokartverseny sorozata. Minden régi és új nevezőt, a gokarttal most ismerkedőket várjuk a Rabócsiringre!

Gondatlan emberölés miatt nyomoz a rendőrség

A kórházban életét vesztette az a 61 éves nyírpazonyi férfi, aki feleségével együtt gombamérgezéssel került kórházba szeptember 24-én.

Íme a legújabb premierfilmek!

A Dumas, a Mary és Max, a Nők férfiak nélkül, a Pancser Police, a Sammy nagy kalandja – A titkos átjáró, és a Tőzsdecápák – A pénz nem alszik című filmek várják a mozirajongókat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye polgármester-jelöltjei

Itt a teljes lista, nézze meg, melyik településen kik szállnak harcba a polgármestei székért!

A nyíregyházi Korányi tele van gyilkos galócákkal

Ezeket a gyilkos galócákat a Korányi Frigyes utca egyik fás részén fényképeztem, ahol még rengeteg található belőlük – írta nyíregyházi olvasónk.
hirdetés