Ezek azok a pasi szokások, amik bejönnek a nőknek – Meglepő, de az ülve pisilés is közte van

Akt.:
Ezek azok a pasi szokások, amik bejönnek a nőknek – Meglepő, de az ülve pisilés is közte van
© Illusztráció: getty images
Sokszor került már szóba, hány olyan szokása van a férfiaknak, amitől falra másznak a nők. Ideje végre azokról is írni, ami viszont bejön a gyengébbik nemnek!

A felmérés során 1000 férfit kértek meg arról, hogy beszéljenek a szokásaikról, a kapott válaszokat viszont nők értékelték aszerint, hogy mennyire jön be nekik.

A tanulmányból az derült ki, hogy mind az amerikai, mind az európai nők az olyan pasikat kedvelik a leginkább, akik férfiasak ugyan, de akad néhány kevésbé maszkulin szokásuk is.

Például, hogy a pasi adjon magára és törődjön a kinézetével, no de azért ne legyen piperkőc.

Meglepő mód a legtöbb nő azt mondta, hogy értékelik, ha a párjuk nem állva, hanem ülve pisil. A megkérdezett európai nők mindössze 9 százaléka mondta azt, hogy nem vonzó számukra, ha egy pasi ülve pisil.

A másik fontos dolog az érzelmek és az érzelmek kifejezése: a nők szerint egy elérzékenyült pillanat kifejezetten szexi lehet.

Mellesleg azt is imádják, ha a férfi tud sütni és főzni, de a tánctudás is vonzó a számukra.

Forrás: ripost.hu


Natasha Pearl Hansent nem csak nagyszerű humorral, de dögös külsővel is megáldotta a természet. A komikus úgy döntött, most néhány igen szexi képen mutatja be minden idők legidegesítőbb pasiszokásait. No de lássuk, mit utálnak a leginkább a nők. 1. Kajálás a mellkasról Azért lássuk be, neki...
hirdetés