Ezekkel a női cipőkkel sok férfit meghódíthat

Akt.:
Ezekkel a női cipőkkel sok férfit meghódíthat
A vonzó megjelenés nem csak a testalkaton vagy a ruházaton múlik, hanem a választott női cipő stílusán is.

Sokan azt gondolják, hogy kizárólag a tűsarkú lehet igazán nőies, pedig napjaink kínálatában már azok is találnak igényes női lábbeliket, akik a sportosabb, kényelmesebb megoldások hívei. Míg nyáron legtöbben a szandálokat és a papucsokat részesítjük előnyben, addig a hideg hónapokban a bokacsizmák és az érzékeket felkorbácsoló térd fölé, vagy az alá érő csizmák bizonyulnak a leginkább népszerűnek.

Ma már az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk annak érdekében, hogy új kedvenceinket beszerezhessük. Az ecipo.hu azt javasolja, hogy érdemes már a szezon előtt nézelődni a női cipő kínálatban, hiszen a tavaszi-nyári meleg rendszerint nagyon gyorsan köszönt be.

Klasszikus csizmák: nőiesség télen is

A hideg hónapokban legtöbbször elsődleges a megfelelő védelem. Nem elhanyagolható a kényelem sem, hiszen a csúszós, jeges utakon senki nem szeretné kezét-lábát törni. De mégis miként valósítható mindez meg akkor, ha egyúttal nőiesen is szeretnénk kinézni?

A női cipő kínálatban a hideg időszakra is sokféle izgalmas darabbal találkozhatunk a hagyományos csizmáktól kezdve a bokacsizmákon keresztül egészen az UGG-típusú, maximálisan kényelmes darabokig. A teljesen lapos csizmák is lehetnek vonzóak, ha igényes alapanyagból készülnek, megfelelő szabással rendelkeznek.

Bokacsizmák és sportos lábbelik a kényelem kedvelőinek

Ha sorra vennénk azokat az elvárásokat, melyeket a legtöbben támasztanak a lábbelikkel kapcsolatban, akkor a kényelem minden valószínűség szerint első helyet foglalna el. A lapos bokacsizmák megállják a helyüket a csúszós utakon is, de ha minimális sarokkal szeretnénk még nőiesebben kinézni, akkor is elérhetőek divatos és egyúttal kényelmes darabok a kínálatban.

Érdemes tudni, hogy a nőies ruhadarabok és női cipő fajták még korántsem bizonyulnak elegendőnek ahhoz, hogy harmóniában legyünk saját magunkkal. Nem véletlen, hogy akár egy sportos megjelenés is lehet nagyon nőies, ha azokat a ruhákat, cipőket viselni tudja az illető. Tény viszont, hogy egy jó női cipő sokat tud dobni a latba.

Tűsarkú női cipő, az örök klasszikus

Kétségkívül a legnőiesebb lábbeli a tűsarkú, amely egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat. Foglalkozástól és ismeretségi körtől függetlenül mindig akadnak olyan alkalmak, amikor igazán ezek a darabok mutatnak jól. A tűsarkú ma már nem csak a kis feketét foglalja magában, hanem egészen feltűnő színek mellett is letehetjük a voksot.

Félcipők nem csak az átmeneti hónapokra

Az időjárás az elmúlt években bebizonyította, hogy az a bizonyos klímaváltozás nem csak valamiféle riogatás, hanem tény. Ma már nem vehetjük készpénznek, hogy nyáron kizárólag szandált viselünk, hiszen a félcipők is jól jöhetnek egy hidegebb délutánon.

Hasonlóképpen változóban a téli hónapok hőmérséklete is, és nem ritka, hogy karácsonykor is elegendő egy könnyebb női cipő, s nincsen még szükség szilveszterkor sem a kedvenc csizmára. Hasznos tehát, ha minden eshetőségre felkészülve állítjuk össze ruhatárunkat és a rendelkezésre álló női cipő kínálatot.

Szandál és papucs, ami nyáron nélkülözhetetlen

A tikkasztó nyári hónapokban elengedhetetlenek a szandálok és papucsok. Jó szolgálatot tesznek a mindennapi rohangászás során, de nyaralás, strandolás alkalmával is remek választásnak bizonyulnak.

Törekedjünk a természetes alapanyagokra, melyek a láb egészségét is megőrzik a hőségriadók idején. Ne feledkezzünk meg a lábápolásról sem, ugyanis a nyári női cipő láttatni engedi a legapróbb részleteket is.

 

– PR cikk –

Címkék: , ,hirdetés